Onze producten

Sous Vide gegaarde groente

Kempenfoods is dé specialist op het gebied van sous vide gegaarde groenten! Wij produceren het grootste assortiment sous vide gegaarde groenten!

Sous vide of vacuüm garen houdt in dat de producten na het snijden, wassen en drogen eerst in speciale kookfolie verpakt worden. Onder vacuüm gaan de verpakte producten reeds op een lagere temperatuur dan bij conventioneel koken garen. Hierdoor is er een beter behoud van structuur, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Er wordt geen water toegevoegd, het product gaart in zijn eigen vocht.


Gegrilde groente

Kempenfoods produceert een prachtig assortiment aan gegrilde groenten. Wat dacht u van gegrilde tomaat, zoete aardappel, koolrabi, wortel, knolselderij, paprika, courgette, aubergine, pompoen. You name it... Kempenfoods maakt het! Door ons unieke proces gekoeld 1 maand THT, zonder toevoegingen, zonder kwaliteitsverlies.

Vergeet de gegrilde diepvriespaprika waarvan na ontdooien enkel een slap velletje resteert. Vraag vandaag nog een monster aan van de gegrilde groenten van Kempenfoods!


Salades

Bij Kempenfoods maken we de lekkerste salades. Pure rauwkostsalades of aangemaakte salades met de lekkerste dressings.

Versierd met bijvoorbeeld olijven, kaas, zongedroogde tomaatjes of superfoods. Laat u verrassen door ons verfrissende aanbod!


Biologische producten

Vrijwel het gehele assortiment van Kempenfoods is ook in biologisch beschikbaar. Bij diverse retailers voeren we reeds biologische varianten van onze producten. Ook bij onze industriële afnemers groeit jaarlijks de vraag naar biologische producten. Een mooie ontwikkeling!


Barbecue producten

Probeer ook onze uiterst populaire BBQ producten. Onze sous vide voorgegaarde groentespiezen zijn een lust voor het oog. Geef ze een mooi streepje op de barbecue en genieten maar. De tijd van groenten die eerst verbranden voordat ze gaar zijn is voorbij! Voor het retailschap produceren wij ook diverse sous vide gegaarde maisvarianten. Informeer gerust naar de mogelijkheden!


Asperges

Ieder jaar kijken we bij Kempenfoods reikhalzend uit naar het voorjaar. Gelegen te midden van het gebied waar de beste asperges geteeld worden stroomt bij ons de passie voor dit mooie product rijkelijk. We zijn er mee opgegroeid, want we produceren reeds twee generaties lang de prachtigste aspergeproducten. Van simpelweg geschilde asperges tot sous vide gegaarde asperges met traditionele of juist spannende toevoegingen. Bij Kempenfoods weten we wat kwaliteit is. Gegarandeerd supervers. Want ook de directe relaties met de aspergetelers zijn heel hecht. Al generaties lang.

Witte asperges, groene asperges of paarse asperges. Puur natuur op maat gesneden voor in een salade, of compleet met een heerlijk sausje.

Samen met u, en samen met de telers, komen we tot het perfecte product voor uw markt. Onze productontwikkelaars begrijpen de soms totaal verschillende vragen vanuit de industrie of juist vanuit de retailmarkt. In overleg komen we tot de juiste sortering, de optimale garing, de perfecte smaakbeleving. Samen komen we tot het beste concept, tegen de juiste prijs. Asperges zijn een uitdagend product. Gaat u de uitdaging met ons aan?


Gesneden groenten

Kempenfoods is gespecialiseerd in het geven van de ultieme toegevoegde waarde aan groenten en fruit. Aan de basis van de meeste van deze producten staan nog steeds vers gesneden groenten. Dagelijks starten wij in onze snijderij op met het vers schillen en snijden van alle denkbare soorten groenten. Veelal om ze vervolgens sous vide te garen, te grillen of om ze in een salade te verwerken. Het spreekt voor zich dat u daarom ook bij ons aan het juiste adres bent voor gesneden groenten. Of het nu gaat om industriele bulkverpakking, gastronormverpakkingen voor grootverbruikers of retail portieverpakkingen. Wij kunnen u altijd voorzien van op en top vers. In elke gewenste snit.


Gesneden fruit

Kempenfoods levert heerlijk geschild en gesneden fruit. Enkelvoudig, maar ook als heerlijke gemengde salade.

Of wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige gegrilde ananas ringen sous vide gegaard in een rum marinade? Need we say more?


Groente purees

Werk uw gerecht af met de mooiste groente crèmes en groentepurees van Kempenfoods! Kleurrijk en vol van smaak. Of u nu op zoek bent naar 100% puur, of juist geheel op smaak gebracht. Zit de smaak van uw keuze niet in ons standaard assortiment? Overleg met ons, samen met onze productontwikkelaars komen we zeker tot het product dat u zoekt. Of laat u door ons verrassen!