Sous Vide groente

Sous Vide gegaarde groenten Veggie Company

Sous Vide groenten bieden vele voordelen!

Kempenfoods is dé specialist op het gebied van Sous Vide groenten. Wij produceren het grootste assortiment Sous Vide groenten in Nederland. In jouw professionele keuken zorgen onze hoogwaardige halffabrikaten voor een grote vermindering van de arbeid en een consistente kwaliteit van het eindproduct. Laat ons meedenken over een unieke samenstelling van jouw Sous Vide groenten.

Bereiding Sous Vide groenten

Sous Vide of vacuüm garen houdt in dat de producten na het snijden, wassen en drogen eerst in speciale kookfolie verpakt worden. Onder vacuüm worden de reeds verpakte groenten gegaard op een lagere temperatuur dan bij conventioneel koken. Hierdoor is er een beter behoud van structuur, de vitaminen, mineralen en sporenelementen. Er wordt geen water toegevoegd, dat betekent dat de groenten in hun eigen vocht garen. Hierdoor is de smaak puur en authentiek. De groenten zijn na productie tenminste één maand houdbaar. De lange houdbaarheid van Sous Vide groenten is een van de grootste voordelen ten opzichte van vers gesneden groenten. 

 

Voordelen Sous Vide groenten

  • Snel en makkelijk
  • Zonder e-nummers en conserveringsmiddelen
  • Vol van smaak
  • Voedingswaarden blijven behouden
  • Ten minste één maand lang houdbaar
  • Groots assortiment van (bijna) elke groentesoort

Sous Vide groenten op maat

Kempenfoods ontwikkelt Sous Vide groenten op maat. Wij maken zowel mixen van als enkelvoudige Sous Vide groenten. Kies voor voor een naturel product of laat ons de groenten alvast op smaak brengen een toevoeging van kruiden of marinade. Met het toevoegen van verse kruiden of andere smaakmakers creëer je eenvoudig jouw unieke smaak. We snijden de groenten in de door jouw gewenste snit. Verder heb je inspraak op de mate van garing van het product en de verpakkingseenheid. Kempenfoods heeft diverse mogelijkheden voor het verpakken van de Sous Vide groenten namelijk retail verpakkingen, foodservice verpakkingen en industriële verpakkingen tot wel 7 kg.  De hoogwaardige maaltijdcomponenten van Kempenfoods zorgen in professionele keukens voor een constante kwaliteit en tijdsbesparing voor de bereiding van groenten. In industriële toepassingen zijn onze Sous Vide en gegrilde groenten niet alleen hoogwaardig, puur en vers, maar ook nog eens veilig. Het proces zorgt ervoor dat listeria voorkomen wordt, deze bacterie is na de Sous Vide garing volledig afgedood.

Advies op maat

De mogelijkheden en variaties van Sous Vide groenten zijn eindeloos.
Wij bereiden onze producten met respect voor mens en milieu en leveren de meeste producten ook biologisch.
Interesse in de Sous Vide groenten van Kempenfoods? Vraag gerust een monster aan of neem contact op voor meer informatie.