Wij hebben prachtige verse groenten voor u geselecteerd. Deze zijn met zorg gesneden, gewassen, gegrild en gegaard om daarmee uw gerecht eenvoudig tot een culinaire verrassing te maken.

Zonder toevoegingen en klaar voor gebruik! Gegrilde groenten kunnen worden gebruikt in een salade, als bij- of tussengerecht, op een broodje, in soepen en sauzen, als basis voor een heerlijke ovenschotel, als decoratie of hoofdgerecht.

Klik hier voor The Veggy Company FolderKempenfoods produceert weliswaar voornamelijk onder Private Label, maar levert daarnaast ook een groot assortiment aan producten onder ons eigen label; The Veggie Company.

Heerlijke groenten vers van het land. Kwaliteit staat aan de basis van onze producten. Gezondheid, gemak en intense pure smaken. Gegarandeerd een waardevolle aanvulling op uw assortiment.

Klik onderstaand op de flyer om deze te bekijken

Flyer The Veggie Company

Vroeger waren er mooie verhalen over kinderen die uit kolen werden geboren. Zover willen we niet gaan maar de basis  voor Kempenfoods is gelegd tussen de groenten en de ervaring is er met de paplepel ingegoten. Tegenwoordig is het een uitdaging om de consument voldoende groenten te laten eten en om daarvoor te zorgen zitten we boordevol ideeën. Ook zoeken we vernieuwende partijen en creatieve mensen om ons heen zodat we deze uitdaging met twee handen beet kunnen pakken!  Binnenkort meer nieuws hierover want we kunnen nog niet alles verklappen...