Over Kempenfoods

Wie wij zijn

Dé specialisten in bewerkte groenten en fruit.

Martien Boumans

Dé specialisten in bewerkte groenten en fruit.

Joost Boumans

Algemeen Directeur

 

Missie

 
De kernwaarden van Kempenfoods in willekeurige volgorde:

Kwaliteit
Service
Innovatief
Teamwerk
Passie
Continuïteit
Respect voor mens en milieu
Vooruitstrevend

Bij Kempenfoods maken we vooruitstrevende convenience groenteproducten met échte toegevoegde waarde.

Visie

 

Veggie convenience is hot!

De mensen van Kempenfoods zijn stevig gegrond in de wereld van AGF. Reeds 2 generaties lang. Altijd vooruitstrevend. Wij geloven dat echte passie altijd boven komt drijven. Gecombineerd met ontzettend veel kennis en jarenlange ervaring op alle benodigde vlakken zijn dan alle ingrediënten aanwezig voor een gezonde en florerende onderneming. Kwaliteit, en daarmee een tevreden klant, staat altijd voorop.

Onze kwaliteit

De beste kwaliteit

Kempenfoods drijft op passie voor mooie producten. Op een op alle facetten verantwoorde bedrijfsvoering. Met respect voor de medemens en de natuur.

Kwaliteit begint bij de bron. Selectie van de juiste producten en rassen voor het betreffende seizoen. Afkomstig van gepassioneerde boeren en telers. Prachtige producten, met liefde voor het product en met respect voor de natuur geteeld. Grondstoffen die door betrokken medewerkers worden verwerkt tot een geweldig eindproduct. We maken gebruik van groene energie. Als er iets overschiet doneren we dat aan de voedselbank.

Onze bedrijfsprocessen zijn gecertificeerd volgens de FSSC 22000 norm. FSSC 22000 is GFSI erkend en omvat HACCP, ISO 22000 en Food Defense. Voor de vervaardiging van biologische producten is Kempenfoods Skal gecertificeerd. Kempenfoods voldoet aan strenge richtlijnen op het gebied van arbo, veiligheid en milieu.